zondag 25 maart 2018

Spoilers van 26 maart tot en met 6 april 2018

Maandag 26 maart

Amir wordt gedwongen een traumatische periode uit zijn verleden te herbeleven. Aysen probeert onder een afspraak met Sjoerd uit te komen, omdat ze een geheime meeting heeft. Bing snapt er niets van als Sjors haar kans op geluk lijkt op te geven.

Dinsdag 27 maart

Na een bezoek aan het politiebureau liegt Linda tegen iedereen in haar omgeving. Ze vraagt Ludo om hulp. Sam werkt aan een bijzonder cadeau voor Anton. Rechercheur Alex wordt slachtoffer van fysiek geweld.

Woensdag 28 maart

Bing, Rik en Amir organiseren een persevent om hun ideeën over Boks te organiseren. Iemand anders trekt echter alle aandacht naar zich toe. Laura wil Sjors afleiding bezorgen. Ze gaan shoppen.

Donderdag 29 maart

Bing is niet blij met wat de pers schrijft over Boks. Farah wil alles over Amir weten, maar Amir wil niet alles vertellen. Anton denkt een afspraak te hebben met zijn advocate, maar het blijkt iemand anders te zijn.

Vrijdag 30 maart

Lucas heeft een droomhuis gevonden en nodigt alle voormalige Toko-bewoners uit om te komen kijken. Er is maar één negatief puntje: de hoogte van de huur. Aysen wordt betrapt bij het smeden van een illegaal plan.


Maandag 2 april

Bing komt erachter dat Loes een geheim over hem kent. Lucas verzint allerlei manieren om onder het huurcontract uit te kunnen komen. Farah en Amir proberen verloren tijd in te halen, maar het ligt nog erg gevoelig tussen hen. Stanley smoest als Laura iets van hem wil.

Dinsdag 3 april

Bing concludeert dat hij geen geschikte vader is. Linda wordt weggestuurd van haar werk als ze zich, na slecht nieuws, misdraagt. Farah begrijpt er niets van als Sjors haar weigert te helpen. Janine doet een poging om het conflict tussen Ludo en Bing op te lossen.

Woensdag 4 april

Wanneer Sam bij Anton op bezoek gaat, probeert hij haar te intimideren. Farah heeft iets op te biechten bij Amir. Q hoort wat er op Linda’s werk is gebeurd. Aysen krijgt thuis onverwacht bezoek en komt daardoor in een lastige situatie terecht.

Donderdag 5 april

Ludo krijgt een interessant overnamebod. Bing bemoeit zich ermee en vindt dat Ludo een hogere prijs voor zijn bedrijf moet vragen. Aysen vraagt zowel Zoë als Loes om geld om afperser Petra te kunnen afkopen. Lucas zet zijn lichaam in om iets aan de huurprijs van zijn droompand te doen.

Vrijdag 6 april

Laura en Stanley vechten een muzikale ruzie uit. Zoë valt terug in een oude gewoonte. Loes wordt gedwongen fraude te plegen. Ondanks de huurproblemen worden de kamers in het nieuwe woonpaleis toch verdeeld. Sjoerd vraagt Bing om een persoonlijke gunst.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten