woensdag 30 augustus 2017

Spoilers van 4 t/m 15 september 2017

Maandag 4 september

De brandweer doet er alles aan om iedereen heelhuids uit de vuurzee te redden. In het brandende pand zoeken mensen steun bij elkaar. Als het vuur aan het einde van de nacht onder controle is, moet er nog één slachtoffer van de brand geïdentificeerd worden. Rik wordt bedreigd. Bings zicht komt langzaam maar zeker terug.

Dinsdag 5 september

Sam en Linda proberen slecht nieuws te verzwijgen. Ludo worstelt met een groot schuldgevoel. Job krijgt een vermoeden wat Sjoerds geheim kan zijn. Als hij ernaar vraagt, probeert Sjoerd een draai aan het verhaal te geven.

Woensdag 6 september

Lucas ontkent dat hij gewond is en verslechtert zo zijn situatie. Als Amir met een verrassing voor Sjors komt, zoekt ze daar iets te veel achter. Noud kan niet voor Laura verzwijgen wat er in Utrecht gebeurd is. Laura moet plotseling opgenomen worden.

Donderdag 7 september

Noud laat een verkeerde eerste indruk achter bij iemand die hij juist wil imponeren. Sam heeft paniekaanvallen. Door het slaaptekort dat daaruit voortkomt, heeft ze moeite om zich te focussen.

Vrijdag 8 september

Het zit Sjoerd niet mee: hij wordt beschuldigd van onverantwoordelijk gedrag en komt ook in een ongemakkelijke situatie terecht. Ludo wordt onaangenaam verrast als Janine, Nina én Kimberly het niet eens zijn met een grote beslissing die hij genomen heeft.




Maandag 11 september

Een intiem familiemoment bij Ludo thuis wordt wreed verstoord door iemand die niet wil vertrekken. Noud baalt van zichzelf als hij het niet handig aanpakt met een meisje dat hij leuk vindt. Ook Job komt iemand tegen die indruk op hem maakt.

Dinsdag 12 september

Laura wordt verrast door de komst van een oude bekende. Noud wordt uitgedaagd om uit zijn comfortzone te stappen. Sjors trekt het zich aan als Amir zonder werk zit. Sam kan én durft niet in slaap te komen.

Woensdag 13 september

Vandaag is er een begrafenisplechtigheid. Iedereen komt, maar Laura gebruikt een doorzichtige smoes om de uitnodiging af te zeggen. Linda en Rover zijn ongeduldig. Zij verwachten iemand die niet op komt dagen.

Donderdag 14 september

Janine is bezorgd als ze merkt dat Ludo zich afsluit voor zijn gevoelens. Sjoerd wordt op de consequenties van een impulsieve actie gewezen. Linda probeert Sam uit een depressieve situatie te redden.

Vrijdag 15 september

Lucas is geblesseerd, maar wil desondanks doortrainen. Sjors komt op een idee hoe ze Amir kan helpen. Sjoerd doet uit schuldgevoel allerlei overdreven lieve dingen. Zijn eigen gedrag frustreert hem.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten