woensdag 16 augustus 2017

SPOILER ALERT: LEES NIET VERDER ALS JE DE MOGELIJKE AFLOOP VAN DE ZOMERCLIFFHANGER WILT WETEN

Let op: dit bericht bevat een mogelijke spoier!


Gisteren en vandaag zijn er bij onze collega's van GTST Fanclub berichten binnengekomen die mogelijk de naam bevat van de inwoner van Meerdijk die de brand in Boks niet overleeft.

Op dit moment zijn er nog 8 mogelijke slachtoffer volgens de GTST Meerdijk app: Anton, Aysen, Bill, Felix, Lucas, Maxime en Rikki. Maar aan het einde van de laatste aflevering van het vorige seizoen was te zien dat Jef werd gebeld en terug komt voor een begrafenis. Voor wie zou Jef terugkomen uit Frankrijk?

Aangezien in het GTST Magazine een verhaal staat over het geheim van Anton kunnen we er voor 99% van uitgaan dat hij de brand in Boks wel zal overleven aangezien deze verhaallijn in de serie nog moet beginnen. Bill en Felix kennen Jef helemaal niet dus daarvoor zou Jef vermoedelijk niet terugkomen uit Meerdijk. Lucas heeft niet een innige band met Jef dus ook dat lijkt uitgesloten.

Dan blijven Aysen, Maxime en Rikki over.

Van deze drie personen heeft Maxime de meest innige band met Jef.
Bronnen hebben aan GTST Fanclub gemeld dat er opnames zijn gemaakt van een begrafenis.
Het zou hier gaan om de begrafenis van Maxime.

GTST Fanclub heeft navraag gedaan bij GTST en zij bevestigen nog ontkennen dit bericht en geven aan dat er een hoop duidelijk wordt in de editie van de GTST Meerdijk app van maandag 28 augustus, een week eerder dan de eerste uitzending van het nieuwe seizoen. Waarschijnlijk kunnen kijkers van Videoland en NLziet dan al wel de eerste aflevering na de zomercliff bekijken. Houdt de GTST app dus daarom goed in de gaten...




Geen opmerkingen:

Een reactie posten