donderdag 29 juni 2017

Spoilers van 12 juni t/m 7 juli 2017

Maandag 12 juni

Nina snapt er niets van als Bing vrede sluit met Jos. Sjoerd verrast Rikki met een romantisch avondje naar de sauna. Ludo bluft bij Bill dat hij hem kan helpen. Dat gaat hem echter wel iets kosten. Rik bedenkt een plan om Jos af te luisteren, maar dan moet Aysen wel willen meewerken.

Dinsdag 13 juni

Noud wordt achterdochtig als Becky hem weer om geld vraagt. Maxime heeft slecht nieuws voor Noud, Lucas, Aysen, Kimberly en Felix. Ludo laat zich niet in het nauw drijven en legt een eisenpakket neer bij de wethouder. Janines vermogen om te multitasken blijkt waardevol te zijn.

Woensdag 14 juni

Het is erop of eronder voor Sam. Ze is zeer gespannen over de uitslag van haar eindexamen. Kimberly heeft iets heel leuks voor haar vriendje bedacht, maar ze wordt teleurgesteld als hij andere plannen heeft. Linda komt in een gênante situatie terecht als ze zich door vooroordelen laat leiden.

Donderdag 15 juni

Maxime wordt door haar financieel adviseur ingelicht. Het is tijd voor een moeilijke keuze. Rikki ervaart dat samen voor een kind zorgen een stuk makkelijker is dan alleen. Bill gaat in de fout als hij een eetafspraak romantisch inkleedt.

Vrijdag 16 juni

Rik en Aysen proberen in het geheim af te spreken. Niemand ziet het zitten als Jos weer interesse heeft in een Meerdijkse horecazaak. Na een totale mislukking moeten Maxime en Bill improviseren en hebben ze toch nog een heel leuke avond samen. Ludo moet alles op alles zetten om de wethouder voor zich te winnen.


Mandag 19 juni

Noud, Sjoerd en Job willen Becky naar Meerdijk lokken. Ludo probeert zijn plannen door de gemeenteraad te loodsen. Nadat ze zich verslapen heeft, verloopt Maximes dag heel anders dan ze van tevoren had gedacht.

Dinsdag 20 juni

Rover beschuldigt Bill ervan dat hij de beslissing van de gemeenteraad heeft beïnvloed. Aysen weigert in te gaan op Nouds vraag om op afstand een computerlocatie te traceren. Ze heeft een andere oplossing voor hem.

Woensdag 21 juni

Rover organiseert een protestmars naar het stadhuis. Jos eist de hulp van Rik als hij Café De Koning wil kopen, en daarna heeft Jos nog een onprettige verrassing voor Rik. Kimberly wil het goed maken met Rover.

Donderdag 22 juni

Maxime en Bill komen nog nader tot elkaar als ze elkaar hun diepste angsten onthullen. Rikki doet research en vindt een aantal kwalijke zaken over Jos. Ze maakt zich daardoor nog meer zorgen over haar vader Rik.

Vrijdag 23 juni

Rik vertelt Aysen dat hij een manier heeft ontdekt om Jos erin te luizen. Hij gaat ermee aan de slag en brengt zichzelf in een gevaarlijke situatie. Sjoerd doet Rikki een vergaand voorstel, waardoor ze gaat twijfelen.


Maandag 26 juni

Nina weet hoe gevaarlijk Jos is en is het niet eens met de manier waarop Bing de confrontatie met Jos zoekt. Rik doet een poging om Marco’s vertrouwen te winnen; hij zoekt bewijzen tegen Jos. Maxime wordt een huis uitgezet, maar ook liefdevol opgevangen.

Dinsdag 27 juni

Een keiharde actie van Marco gooit al Riks plannen in de war. Rik moet aan de bak om de politie erbuiten te houden. Maxime heeft het moeilijk als Ludo afgeeft op Bill en doet Ludo een bekentenis. Kimberly verwijt Rover dat hij zich meer bezighoudt met zijn vader dan met de vluchtelingen.

Woensdag 28 juni

Maxime heeft een fantastisch nieuwtje voor Nina. Rover weet door Amir te ontkomen aan de agressie van Jos. Rikki ontdekt haar droomhuis. Sjoerd belooft haar dat hij alles op alles zal zetten om die droom waar te maken. Bij Noud moet hij echter de eerste tegenvaller incasseren.

Donderdag 29 juni

Sjors begeeft zich op vijandig terrein. Sjoerd probeert een goede indruk te maken op Laura, omdat hij bij haar een toekomst ziet. Kimberly snapt er niets van dat Noud Becky nog niet heeft afgezworen. Als ze hem toch probeert te helpen, wijst hij haar methode af.

Vrijdag 30 juni

Rik sluit zich bij Jos en Marco aan als zij een klusje voorbereiden. Marco komt echter met een verrassende vraag bij Rik. Aysen vindt dat Rik zich met zijn actie onnodig in gevaar brengt. Ze heeft gelijk. Sjors heeft met Amir te doen, als blijkt dat hij heimwee heeft.


Maandag 3 juli

Iedereen reageert enthousiast als Maxime met geweldig nieuws komt. Iedereen behalve Ludo. Sjors en Amir moeten bijspringen als Bing een probleem heeft. Sjoerd verrast Rikki met een illegale actie. Ze worden betrapt. Laura wordt teleurgesteld door één van haar werknemers.

Dinsdag 4 juli

Sam moet een toelatingstest voor de academie doen. Ze probeert haar zenuwen onder controle te houden, maar het gedrag van haar moeder werkt niet mee. Kimberly heeft een plannetje voor een stoute middag, maar dan moet Rover wel komen opdagen. Jos weet Job en Rikki voor zich te winnen.

Woensdag 5 juli

Rik heeft niet door dat Jos een spelletje met hem speelt. Noud gaat op onderzoek uit om erachter te komen door wie hij gecatfisht wordt. Na een actie van Kimberly is het crisis tussen haar en Rover. Aysen wordt gewaarschuwd door haar collega: ze is echt verkeerd bezig.

Donderdag 6 juli

Rik trapt met open ogen in een val die voor hem is opgezet. Aysen weet dat het mis is, als Riks mobiel gevonden wordt. Nina krijgt meerdere mysterieuze verrassingsenveloppen: waar leidt dit naartoe? Maxime realiseert zich dat haar toekomstplannen beïnvloed worden door haar broer. Ze vindt dit eigenlijk absurd.

Vrijdag 7 juli (zomercliffhanger)

Boks is overvol: Maxime en Bill hebben een romantisch avondje in haar atelier. Lucas en Felix oefenen hun dans in een zaal. Rover en Amir speechen op een voorlichtingsavond van het AZC. Sjoerd, Rikki en de kinderen eten pannenkoeken in het café. Niemand weet van de wraakplannen die Jos heeft als ook Aysen Boks binnenstapt…






Geen opmerkingen:

Een reactie posten