zondag 30 april 2017

Spoilers van 8 t/m 12 mei 2017

Maandag 8 mei

Job is heel enthousiast over een camperreis door Europa, Anna niet. Sam en Linda organiseren een nieuwe 'eerste date' met Anton. Sjoerd, Rover en Kimberly openen thuisrestaurant 'De Gouden Gieter'. Nina probeert grip op Sjors te houden. Ze wil haar gebruiken om de aanslag op Bing op te lossen.

Dinsdag 9 mei

Maxime breekt in en komt daardoor in een benarde situatie terecht. Noud krijgt klappen. Onbedoeld, maar wel raak. Felix heeft eerst ruzie met Lucas en daarna met Bing. Janine besluit zelf een onderzoek te starten naar de schutter die de aanslag op Bing pleegde.

Woensdag 10 mei

Anna verstopt een brief voor Nina en Kimberly. Anton ontdekt de plannen van Anna. Job mag er, wat betreft Anna, absoluut niet achter komen wat deze plannen zijn.

Donderdag 11 mei

Rik wordt verrast door een opdringerige oude kennis uit de gevangenis. Bing heeft direct geen goed gevoel bij deze man. Lucas denkt weg te komen met een leugentje om bestwil, maar wakkert Felix' wantrouwen hiermee alleen maar aan. Job en Aysen zakken samen door als ze genoeg hebben van alle liefdesshit.

Vrijdag 12 mei

Maxime en Janine doen er alles aan om Ludo af te houden van een daad die hij nooit meer ongedaan kan maken. Job en Anna schieten Rikki te hulp. Het frustreert Bing dat zijn handicap zijn werk in de weg staat. Hij heeft iemand als rechterhand nodig, en diegene vindt hij.




Geen opmerkingen:

Een reactie posten