zondag 30 april 2017

Spoilers van 24 april t/m 5 mei 2017

Maandag 24 April

Kimberly krijgt een mooi aanbod maar twijfelt. Aysen wordt betrokken bij een plan van Nina. Sjors gaat Bing helpen met het voorbereiden van een verrassing

Dinsdag 25 April

De vermoedens van Sjors worden groter als Martine zich steeds meer gaat bezighouden met duistere zaakjes. Rover maakt zich ongerust over Kimberly.
Alle problemen van Rikki worden opgelost, terwijl Rik door heeft dat dit Rikkie niet gelukkig maakt.

Woensdag 26 April


Ludo wordt tot het uiterste gedreven en moet door Janine en Maxime tegengehouden worden. Bing weet niet goed om te gaan met zijn beperking en raakt gefrustreerd.
Rikki krijgt hulp van Job en Anna


Donderdag 27 April

Op televisie doet Rover een gevoelige oproep. Linda raakt onder de indruk van Anton doordat hij eerst orde op zaken stelt. Anna, Job en Rik beginnen aan iets groots. Aysen wordt door Rikki geïnformeerd over een belangrijke vondst

Vrijdag 28 April

Aysen komt in actie na een verward telefoontje. Kimberly manipuleert de beveiliger. Nina vindt een belangrijke getuige. Anton krijgt van Maxime de belofte dat ze Martine de baas blijft.




Maandag 1 mei


Rover wordt gepakt bij een illegale actie. Er is fantastisch nieuws voor Kimberly. Aysen krijgt een code waardoor ze toegang heeft tot al Malena’s computerbestanden. Janines hoop op vrijlating van Ludo vervliegt. Martine wordt verhoord.


Dinsdag 2 Mei

Rover laat zich overhalen om Kimberly de liefde te verklaren. Rikki’s wereld staat op zijn kop, maar alles gaat goed. Linda heeft een Mexicaanse ‘welkom thuis’-verrassing voor de Bouwhuisjes. Anton geniet van het feit dat hij niet alleen thuiszit.


Woensdag 3 Mei

Door een misverstand besluiten Lucas en Felix om te gaan samenwonen. Anna wordt geconfronteerd met Rikki’s moedergeluk en verklapt haar geheim aan Sam. Anton stoort Linda op haar werk. Linda biecht eerlijk op hoe zij nu tegenover hun liefde staat.


Donderdag 4 Mei (i.v.m. de Nationale Dodenherdenking begint deze aflevering om 20:10 uur)


Nina is getuige van een heftige confrontatie tussen Sjors en Malena. Ze weet dit in haar voordeel te gebruiken. Lucas ontdekt iets over het verleden van Felix. Rik wil van Aysen weten of zij hem misbruikt heeft om Sjoerd te vergeten.


Vrijdag 5 Mei

Janine krijgt goed en slecht nieuws over Ludo. Sjors geeft in vertrouwen toe dat ze twijfelt aan de oprechte bedoelingen van haar moeder. Maxime ontdekt een spoor naar de man die haar ooit in Frankrijk ronselde. Als Rover cynisch is over de liefde, wijst Sam hem terecht.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten