woensdag 9 september 2015

Spoilers van 7 september t/m 18 september 2015

Maandag 7 september

Bing plaatst Nina voor een akelig dilemma. Linda verklapt een geheim. Janine weet niet wat ze ziet als Rover iemand neerslaat. Rikki verwijt zichzelf dat Bram de dupe wordt van haar fouten. Ludo wil Nina ervan overtuigen dat hij het goed met haar voorheeft.

Dinsdag 8 september

Anton grijpt in als hij ziet hoe Linda de Sapsalon runt. Lucas neemt zijn zusje in bescherming en dat brengt hem in conflict met Bing. Linda blijkt een klik te hebben met Maxime.

Woensdag 9 september

Anna wordt betrapt als ze onderzoek doet naar Zeger. Sjoerd heeft een vrolijke verrassing voor Aysen. Rikki’s baan loopt gevaar als ze plotseling naar Brams school moet. De band tussen Laura en Rover wordt steeds vertrouwelijker en dat zint Linda helemaal niet.

Donderdag 10 september

Sjoerd neemt Rikki in vertrouwen over de situatie met Aysen. Jef vindt het hoog tijd dat Laura en hij een gesprek hebben over wat er tussen hen voorgevallen is, maar het ene misverstand stapelt zich op het andere. Tim gelooft dat Maxime het verleden kan laten rusten, Anton niet.

Vrijdag 11 september

Wiet is diep onder de indruk als ze merkt hoe ver Zeger voor haar wil gaan. Ludo wil graag dat Nina hem een kans geeft om het goed te maken. Anna probeert Sjors in te laten zien dat Zeger een foute kerel is.




Maandag 14 september

Maxime triggert Linda’s nieuwsgierigheid en betrekt haar zo bij haar plan. Anna vraagt zich af of Wiet niet totaal doorgedraaid is. Sjors reageert haar irritatie af op Tim, terwijl hij juist het beste met haar voor heeft. Als de muren op hem afkomen, neemt Anton een rigoureus besluit.

Dinsdag 15 september

Rikki en Rover organiseren een gewaagde truc om de vrede te herstellen tussen Laura en Jef. Sjors probeert erachter te komen hoe Zeger nou eigenlijk in elkaar steekt, totdat Wiet haar betrapt. Maxime onthult aan Linda hoe ze Anton gaat Ruïneren.

Woensdag 16 september

Ondanks de situatie waarin ze terechtgekomen zij, weigert Jef hulp van Laura. Bing doet een ontdekking over Aysen. Het doet hem terug denken aan vroeger, toen ze nog samen waren. Janine is niet enthousiast over wat Rikki en Rover uitgehaald hebben. Lucas kan zijn vaderlijke gevoelens nauwelijks verhullen.

Donderdag 17 september

Wanneer Lucas een enorme ontdekking doet, weet hij niet wat hij moet doen. Aysen beschuldigt Sjoerd ervan egoïstisch te zijn. Een spontane serenade moet dit rechtzetten. Ludo krijgt waardevolle informatie die hij in zijn voordeel wil gebruiken.

Vrijdag 18 september

Anna misbruikt Rover en het brandalarm van de Rozenboom om Zegers kwade bedoelingen bloot te leggen. Maxime is getuige van een hoog oplopend conflict tussen Linda en Anton en moet ingrijpen omdat dit haar plan in de war kan brengen.



Geen opmerkingen:

Een reactie posten