vrijdag 21 augustus 2015

Spoilers van 31 augustus t/m 4 september 2015

Maandag 31 augustus
Thijs’ vernedering heeft grote gevolgen. Aysen neemt twee beslissingen over haar toekomst. Bing heeft heel wat uit te leggen na het ‘ongeluk’ van Ludo. Na het feest kan Lucas zich alleen maar flarden herinneren van wat er op straat gebeurd is. Rikki probeert Sjoerd te beïnvloeden.

Dinsdag 1 september
Wiet heeft hoogtevrees en moet geholpen worden. Jef ontdekt wat hij de afgelopen nacht gedaan heeft en met wie. Anton is tevreden over de uitkomst van zijn wraakplannetje. Linda wordt ontslagen zonder goede reden.

Woensdag 2 september
Na een chantagepoging komt Bing in actie. Rover versiert een baan. Laura probeert erachter te komen waarom Linda teruggekeerd is naar Meerdijk. Janine laat het er niet bij zitten als ze denkt dat Ludo liegt.

Donderdag 3 september
Door een hypnose proberen Sacha en Lucas zich dingen te herinneren. Als Thijs klanten kwijtraakt, ziet hij zich genoodzaakt in een schimmig zaakje te stappen. Rikki betrapt Sascha met een onbekend kind.

Vrijdag 4 september
Nina stelt Bing en Ludo een onmogelijke keuze. Rover doet een ontdekking over zijn werkgever. Jef schrikt als Sjors haar mond voorbij praat. Om de lucht te klaren met Anton bedenkt Maxime een groots gebaar.


Geen opmerkingen:

Een reactie posten